10 Nisan 2017 Pazartesi

Near Death Oyunu İndir PC Full

Near Death Oyunu İndir PC Full

Near Death oyunu indir pc full konumuz ile sizlerleyiz. Bu konumuzda, sevilen oyun Near Death`ın linklerini sizlerle paylaşıyoruz. Sitemizden ücretsiz bir şekilde indirip oyun keyfi yaşayabilirsiniz.

Bilindiği üzere son zamanlarda hayatta kalma oyunları bir hayli fazlalaştı.İnsanlar hayatta kalma oyunlarına eskisinden çok daha fazla ilgi gösteriyorlar.  Near Death da sevilen hayatta kalma oyunlarından biridir. Oyunda, içerisinde bulunduğumuz uçak büyük bir kaza geçirir ve karla kaplı ıssız bir araziye düşer. Kazada kahramanımız şans eseri hayatta kalır. Ancak asıl hayatta kalma savaşı henüz şimdi başlayacaktır. Çünkü uçağın düştüğü yer çok ıssız bir yerdir ve çok soğuk olduğu için hayatta kalmak çok zordur. Haliyle kendimizi ısıtmak için zekamızı iyi kullanmamız, zorlukların üstesinden gelmemiz gerekiyor.

Oyun son derece güzel grafiklere sahiptir bunu da hemen ifade edelim.  Oyunun grafikleri o soğuk, karlı havayı yani atmosferi çok iyi bir şekilde yansıtabiliyor. Ve oyunu oynamak için çok güçlü bir bilgisayara sahip olmanız da gerekmiyor. İndirme işlemini aşağıda yer alan bağlantılarımızı kullanarak başlatabilirsiniz.

Resimler :




İndirme Linkleri :

İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder