15 Nisan 2017 Cumartesi

Resident Evil Umbrella Corps İndir Full PC

Resident Evil Umbrella Corps İndir Full PC 

Resident Evil Umbrella Corps İndir full PC adlı konumuz ile sizlere Resident Evil serisinin Resident Evil Umbrella Corps sürümünü taktim ediyoruz. Aksiyon ile korkunun harmanlandığı güzel bir oyun oynamak istiyorsanız Resident Evil Umbrella Corps`un tam da size göre olduğunu söyleyebiliriz.

Resident Evil serisi günümüzde bilindiği üzere VR teknolojisi sayesinde daha da fazla dikkat çeken bir korku oyunu yapımı oldu. Resident Evil, korku öğelerinin dışında bol aksiyon sahnesi de barındıran bir seri ve bu özelliği ile de hayranlarına hayran ekliyor diyebiliriz. Oyun, son derece güzel bir hikayeye ve grafiklere sahip. Resident Evil serisinin Resident Evil Umbrella Corps oyununda serinin daha çok aksiyon tarafına ayak basacağız.

Sitemizden indireceğiniz dosyanın boyutu 3.74 GB olup ortalama özelliklere sahip bir bilgisayarla oyunu rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Oyunu indirdikten sonra yükleyebilmeniz için 7 GB boş HDD alanına ihtiyacınız var. Bu yüzden eğer yeterli alan yoksa  cihazınızda yer açmanızı tavsiye ederiz. Keyifli oyunlar.

Resimler :




İndirme Linkleri :

İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder