8 Nisan 2017 Cumartesi

Rome Total War 1 PC İndir Tek Link Full



Rome Total War 1 PC İndir Tek Link Full

Rome Total War 1 PC İndir Tek Link Full konumuz ile sizlerleyiz. Bu içeriğimizde popüler oyunlardan Rome Total War 1`i sizlerle buluşturuyoruz.

Rome Total War 1, orta çağ savaş strateji oyunudur. Oyun iki boyutlu olup kuş bakışı bir biçimde oynansada yinede yakınlaştırma özelliği sayesinde iki boyutlu deneyimden biraz  daha farklı bir deneyime erişebiliyorsunuz. Yönetme şekli ve alt menü bölümü tıpkı Age of Empires serisine benziyor. Ancak tabii ondan biraz daha farklı bir yapım olduğunu söyleyebiliriz.

Rome Total War 1 oyununda koca ordulara hükmedebiliyorsunuz. Eğer doğru stratejiyi belirleyip dikkatli davranırsanız zafer sizin olabilir. Oyunun sistem gereksinimleri de son derece düşüktür. Günümüzün tüm bilgisayarları rahatlıkla çalıştıracaktır. Bu tarz oyunlar grafik kartının yanı sıra işlemciye de yük bindiren oyunlardır ancak Rome Total War 1`in sistemi zorlayıcı bir oyun olmadığını tekrar üstüne basarak ifade edelim. Aşağıda yer alan indirme linklerini kullanarak bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.

Resimler :



İndirme Linkleri :

İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder